# Szolgáltatások

Folyamatosan nyomon követjük a technológiai újításokat és trendeket, a magyar és a külföldi szakirodalomban is. Ezek alapján folyamatosan képezzük magunkat, és ugyanezt várjuk el az alvállalkozóinktól és beszállítóinktól is.

Mindig az optimális megoldásokra törekszünk, amelynél figyelembe vesszük a megrendelőink igényeit, rövid és hosszú távú terveit, valamint az adott megoldás üzleti megtérülését megrendelőink számára. Nem támogatjuk és nem is javasoljuk azokat a beruházásokat, fejlesztéseket amelyek megrendelőink számára nem járhatnak a versenyképesség vagy hatékonyság növekedésével, vagy bármely más üzleti előnnyel.

# Egyedi ügyviteli szoftverek fejlesztése

Képesek vagyunk megrendelőinknek segíteni, hogy kiemelkedjenek, megkülönböztethetőek legyenek a versenytársaiktól, egyedi ügyviteli szoftverek, mobil alkalmazások fejlesztésével.

Kis- vagy középvállalkozás vezetőjeként biztosan tapasztalta már, hogy egy vállalkozás folyamatait támogató ügyviteli szoftver használata sok esetben jelentős hátránnyal járhat. Szinte a cég ügyvitelét kell a legkevesebb kompromisszummal rendelkező szoftverhez igazítani, hiszen a kész szoftvert nem lehet eléggé a cég igényeire szabni. Ugyanakkor nem csak ez a közvetlenül tapasztalható probléma az, amire szeretnénk felhívni a figyelmet, hanem az a tény, hogy ha ugyanazokat a folyamatokat ugyanúgy végzi a vállalkozás, mint a piacán tevékenykedő többi versenytárs is, akkor egyre inkább ugyanolyan vállalkozás lesz mint a többi. Egy a sok közül.

Tapasztalataink szerint, a legalább 30-50 fővel rendelkező vállalkozásokra jellemző probléma kiküszöbölésére nyújthat megoldást, ha nem dobozos, kész szoftver vásárolnak vagy bérelnek, hanem egyedi, a cég folyamataira illeszkedő szoftvert fejlesztetnek ezek a vállalkozások. Így tud teljesen egyedi, rugalmas és igazán hatékony maradni a cég ebben a méretben.

Komplex megoldásokat tudunk nyújtani, amelyek során eddig az alábbi területeket, technológiákat érintettük:

  • web alapú, több felhasználós, különböző jogosultsági szinteket megkülönböztető szoftver
  • vonalkód, QR kód olvasók (fizikai és okostelefonos megoldások)
  • éttermi rendeléskezelő alkalmazás (mobil alkalmazás és kiosk szoftver is)
  • etikett nyomtatók használata
  • Maxim iButton és RFID kulcsok, azonosítók és olvasók használata
  • Android és iOS mobil alkalmazások fejlesztése

# Informatikai eszközök beszerzése

Kapcsolatban állunk több magyarországi nagykereskedéssel is. Megrendelőink számára teljes körű irodai informatikai megoldásokat tudunk nyújtani, legyen szó akár új vagy használt eszköz beszerzésről, vagy kellékanyagok biztosításáról. Ilyen eszközök például: irodai szerverek, hálózati eszközök, számítógépek, monitorok, perifériák, hálózati eszközök, nyomtatók, tintapatronok és tonerek. A hardver eszközökön kívül költséghatékonyan tudunk biztosítani operációs rendszer és irodai szoftver licenceket, például Microsoft Windows 10 és Microsoft Office licenceket is PC és Apple számítógépekre is.

# Távoli vagy helyszíni segítségnyújtás

A számítógépes problémák, feladatok nagy része megoldható személyes megjelenés nélkül az interneten keresztül. Ügyfelünk gépére interneten keresztül belépve látjuk a monitor képét, illetve tudjuk vezérelni a gép billentyűzetét és egerét. Fontos kiemelni, hogy belépni csak az ügyfél kifejezett kérése és aktív közreműködése esetén tudunk a gépekre, így ez a fajta távsegítség teljesen biztonságos. Amennyiben a probléma jellegéből adódóan a távsegítség nem jöhet szóba, természetesen helyszíni kiszállással is meg tudjuk oldani a feladatokat.

# Irodai hálózatépítés

Szerintünk az irodai hálózat nem abból áll, hogy minden gépen legyen internet. Egy jó irodai szerveren és hálózaton nem okoz teljes adatveszést egy zsarolóvírus (opens new window). A hangsúly itt is a megfelelő tervezésen és a megelőzésen van.

Megfelelő hálózat és adatmentési mechanizmus nélkül, egy vállalkozás életében biztosan elő fog fordulni olyan eset, amikor a hálózat problémája, hardver hiba vagy vírusok miatt károkat, bevételkiesést esetleg ügyfél általi bizalomvesztést fog elszenvedni a cég. Kárenyhítés és megelőzés végett előrelátóan kell megtervezni egy irodai hálózatot, odafigyelve a felhasznált eszközök minőségére, garanciális idejére, tervezett élettartamára, illetve gondoskodni kell az adatok megfelelő automatikus mentéséről.

Mi a manuális mentésben nem hiszünk. A tapasztalataink azt mutatják, hogy a felhasználó által kezdeményezett manuális mentések gyakran elmaradnak, és ennek a hátránynak a következményeiről az adatvesztés időpontjában szembesül a vállalkozás.

# Weboldal készítés, üzemeltetés

Arra törekszünk, hogy ha megrendelőinknek informatikával kapcsolatban valamilyen igénye merülne fel, azt teljes körűen és jó minsőgében tudjuk kiszolgálni. Ebbe beletartozik a céges weboldal készítése, de egyedi weboldalak fejlesztését is magas színvonalon tudjuk elvégezni.

# Domain és tárhely szolgáltatás

Saját tulajdonú és bérelt szervereken nyújtunk tárhely szolgáltatást weboldalak, céges levelezés és adatmentés számára. Szervereink megtalálhatóak a RackForest (opens new window)-nél, valamint a volt Budapest Bank székházában üzemelő szerverteremben az OfficeLink (opens new window)-nél.